Your cart
Close Alternative Icon
Down Arrow Icon
Bag Icon
Close Icon
Down Arrow Icon

Tirana, Albania

Arrow Thin Left Icon
Tirana, Albania

Mirësevini në Klubin e Librit "Pa zë" ose "Në heshtje."!

Siç e sugjeron dhe vetë titulli, është një klub libri në të cilin ti mund të lexosh çfarëdolloj libri, të çfarëdolloj zhanri në heshtje.

Takimi bëhet online, kështu që ju mund të na bashkoheni nga çdo cep i botës.

Regjistrimi për eventet bëhet në faqen tonë të Facebookut.

Ju mirëpresim!

https://www.facebook.com/rritemisebashku